Your Ad Here -lonikiki

   
 
  |-Muzik MP3

Muzik MP3

|-Rebel A.k.A unikkatil-|


E re! Shiko Video klip per unikkatil

1) Era Corrupcted/Era Corrupted Ft. Rebel Unikkatil Loja osht e jona
2) Rrugaci i Art/Rrugaci I Art ft Unikkatil Malli
3) Unikkatil/NoRa acid per pidha
4) Unikkatil/Rebel 28a.k.a.UniKKatiL 29 feat. Mil Bloody Alboz
5) Unikkatil/Rebel a.k.a. UniKKatiL Fjalt E Pavdekshme feat. Tee
6) Unikkatil/RebeL a.k.a UniKKaTiL Dallash Qergash Mos Fol Se T 27prej S
7) Unikkatil/Rebel a.k.a Unikkatil Per mangupa
8) Unikkatil/Rebel a.k.a Unikkatil Pse po fryna
9) Unikkatil/Rebel a.k.a UniKKatil Diss Puthma Koqen
10) Unikkatil/Rebel a.k.a UniKKatiL feat. 2PO2 26 Imortel Besnik I Rruges
11) Unikkatil/Rebel aka unikkatil N 60rrot t 60somes
12) Unikkatil/Rebel aka Unikkatil Vec Edhe Ni Her
13) Unikkatil/rebel a k a unikkatil ft milot change
14) Unikkatil/Unikkatil 1 Haver feat. Tribun
15) Unikkatil/Unikkatil Armiqt Suprem Intro
16) Unikkatil/Unikkatil CausingTrauma
17) Unikkatil/UniKKatiL Dostat e Vertet
18) Unikkatil/Unikkatil feat. Unikkatil 26 Prishtine
19) Unikkatil/Unikkatil Gatshem Per Pasoja feat. Jeton 26 Dredha
20) Unikkatil/Unikkatil Iliria feat. Fat 26 Og043
21) Unikkatil/UniKKatiL KallaShi
22) Unikkatil/Unikkatil Per Pare Un Vras feat. Hudra 26 Gem Belushi
23) Unikkatil/Unikkatil Pse Pom Shtin
24) Unikkatil/UniKkatil Qa Tha
25) Unikkatil/Unikkatil Raper i Smut
26) Unikkatil/Unikkatil Slujna Lojna
27) Unikkatil/UniKKatil U Bo Jeta Monotone
28) Unikkatil/Unikkatil Un e di Kush Jom feat
29) Unikkatil/UniKKatil feat Princ Sa shume Duhena
30) Unikkatil/Unikkatil ft Tee Nag Jeta Sesht Film
31) Unikkatil/Unkatili Besa Bes
32) Unikkatil/Unkatili Burgu sesht per mu
33) Unikkatil/Unkatili E premte
34) Unikkatil/Unkatili Ju ha per sgjalli
35) Unikkatil/Unkatili MaT Fortit
36) Unikkatil/Unkatili Metalshuj
37) Unikkatil/Unkatili Mos shaj mas shpine
38) Unikkatil/Unkatili Qendro Not Finished
39) Unikkatil/Unkatili Track 2
40) Unikkatil/Unkatili Track 12
41) Unikkatil/Unkatili Track 13
42) Unikkatil/Unkatili Track 13
43) Unikkatil/Unkatili Track 18
44) Unikkatil/Unkatili Track 21
45) Unikkatil/Unkatili vete besimi
46) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/16 Outro
47) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/15 Shihemi nperkujtime
48) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/14 Pak urti feat. Rameka & Dredha
49) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/13 Kanuni i Katilit
50) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/12 Inati feat. DMC & Kobra
51) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/11 Se skom qare feat. Presioni
52) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/10 Caku i arritun
53) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/09 Mentaliteti jem feat. D.M.K & Rameka
54) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/08 Shtigjet e verteta feat. Pristine
55) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/07 Neper cka do feat. Tribun & Sacrifice
56) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/06 Kaj feat. Prestine
57) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/05 Tqoj pesh feat. VZ
58) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/04 Cubat feat. The Bloody Alboz, Presioni N.A.G & VeB
59) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/03 Robt e frikes
60) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/02 Kur qes kanun feat. Klepto & N.A.G
61) 001.Hitet e Muajit/[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/01 Intro
62) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/rebel_a_k_a_unikkatil_ft_milot_ _change
63) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _Vete_besimi
64) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _Qendro__Not_Finished
65) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _Mos_shaj_mas_shpine
66) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _Metalshuj
67) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _MaT_ _Fortit
68) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _Ju_ha_per_sgjalli
69) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _E_premte
70) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _Burgu_sesht_per_mu
71) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unkatili_ _Besa_Bes
72) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unikkatil_ft_Tee_Nag_ _Jeta_Sesht_Film
73) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Unikkatil_ _Pse_Pom_Shtin
74) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/UniKKatil_feat_Princ_ _Sa_shume_Duhena
75) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/UniKKatil_ _U_Bo_Jeta_Monotone
76) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Rebel_aka_Unikkatil_ _Vec_Edhe_Ni_Her
77) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Rebel_a.k.a_Unikkatil_ _Per_mangupa
78) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Rebel_a.k.a_UniKKatil_Diss_ _Puthma_Koqen
79) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Rebel_a.k.a._UniKKatiL_ _Fjalt_E_Pavdekshme_feat._Tee
80) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/Rebel_a.k.a.UniKKatiL_feat._Mil_ _Bloody_Alboz
81) 002.Muzik Shqip/Unikkatil The Bloody Alboz/RebeL_a.k.a_UniKKaTiL_ _Dallash_Qergash_Mos_Fol_Se_Tprej_S
82) 002.Muzik Shqip/Unikkatil Tata Mata/Unikkatil feat. Floetri Tata Mata Original Version
83) 002.Muzik Shqip/UniKKatiL Outro NEW /UniKKatiL Outro ( NEW )
84) 002.Muzik Shqip/UniKKaTiL New Hit/UniKKaTiL New Hit
85) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ft._B 52,_Tee_dhe_Special_ K_ __Gishtin_E_Tret
86) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_feat_bloody_alboz_ _Hajde_Nalna
87) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_feat._Ye Ton_dhe_Presioni__ _Prishtinalit_Nr.1
88) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_feat._AlboHolics_ _A_jeni_Gati
89) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_feat._2PO2_dhe_Imortel_ _Besnik_I_Rruges
90) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_dhe_Presioni_ _International_TBA
91) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_Ft._Cyanide_ _Eci_Neper_Terr
92) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_Feat._Cyanide_dhe_B52_ _Veq_Fillimi
93) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Vdekjen_e_Sfidoj
94) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Ule_kryt_ft._Alboholics
95) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _U_Dont_Get_Me_feat_Z.E.F
96) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Qendro
97) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Mos_TVjen_Inati_feat._Presioni_dhe_Z.E
98) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Mos_Shaj_Mas_Shpine_Po_Hajde_shaj_nftyre_feat._Ye Ton
99) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Krejt_Hajvan
100) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Ju_ha_per_sgjalli_Hisenit
101) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _If_I_Die_U_Die
102) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Gjuj
103) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _E_premte
104) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Courage
105) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Belagji_linda_Belagji_vdes
106) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_ _Arsyetimi_jem
107) 002.Muzik Shqip/Presioni ft. UniKKatiL Mbreti Agron/Presioni ft. UniKKatiL Mbreti Agron
108) 002.Muzik Shqip/Milot Ft UniKKatiL On ur Kneez Kualiteti Shit /Milot Ft UniKKatiL On ur Kneez ( Kualiteti Shit )
109) 002.Muzik Shqip/MC Qoppa/MC Qoppa Game Over Diss UniKKatiL
110) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/16 Outro
111) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/15 Shihemi nperkujtime
112) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/14 Pak urti feat. Rameka & Dredha
113) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/13 Kanuni i Katilit
114) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/12 Inati feat. DMC & Kobra
115) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/11 Se skom qare feat. Presioni
116) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/10 Caku i arritun
117) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/09 Mentaliteti jem feat. D.M.K & Rameka
118) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/08 Shtigjet e verteta feat. Pristine
119) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/07 Neper cka do feat. Tribun & Sacrifice
120) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/06 Kaj feat. Prestine
121) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/05 Tqoj pesh feat. VZ
122) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/04 Cubat feat. The Bloody Alboz, Presioni N.A.G & VeB
123) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/03 Robt e frikes
124) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/02 Kur qes kanun feat. Klepto & N.A.G
125) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Rebel aka Unikkatil Kanuni katilit/01 Intro
126) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Double G Army UniKKatiL dhe Tingulli 3Nt Diss/Double G Army UniKKatiL dhe Tingulli 3Nt Diss
127) Unikkatil 2008/01. Unikkatil Intro
128) Unikkatil 2008/02. Unikkatil 26 Klepto 26 N.a.g Kur qes Kanun
129) Unikkatil 2008/03. Unikkatil Robt E Frikes
130) Unikkatil 2008/04. Unikkatil Presioni 26 NAG Cubat
131) Unikkatil 2008/05. Unikkatil Ft. VZ Tqoj Pesh
132) Unikkatil 2008/06. Unikkatil Skit
133) Unikkatil 2008/07. Unikkatil FT. Pristine Kaj
134) Unikkatil 2008/08. Unikkatil ft. Tribune and Sacrifice Neper qka do
135) Unikkatil 2008/09. Unikkatil Ft. Pristine Shtigjet e Verteta
136) Unikkatil 2008/10. Unikkatil DMK Rameka Mentaliteti JEM
137) Unikkatil 2008/11. Unikkatil Caku i arritun
138) Unikkatil 2008/12. Unikkatil Ft. PRESIONI Se Skom qare
139) Unikkatil 2008/13. Unikkatil Ft. DMC FT. Cobra Inati
140) Unikkatil 2008/14. Unikkatil SKIT
141) Unikkatil 2008/15. Unikkatil Kanuni i Katilit
142) ./ Muzika Shqip/ Zinxhirt ft. Unikkatil Kush Po Don Ferrk/Zinxhirt ft. Unikkatil Kush Po Don Ferrk
143) ./ Muzika Shqip/ Unikkatil feat Ex king Tata mata/Unikkatil feat Ex king Tata mata
144) l 12&p Unkatili/Unikkatil Pse Pom Shtin
145) l 12&p Unkatili/Rebel aka Unikkatil Vec Edhe Ni Her
146) l 12&p Unkatili/Rebel aka Unikkatil 26 Ye Ton 26 Dr.Jet 26 Milot Hey Yoo Shqipe
147) l 12&p Unkatili/Rebel a.k.a UniKKatiL feat. 2PO2 26 Imortel Besnik I Rruges
148) l 12&p Unkatili/RebeL a.k.a UniKKaTiL Dallash Qergash Mos Fol Se T 27prej S
149) l 12&p Unkatili/Rebel a.k.a. UniKKatiL Fjalt E Pavdekshme feat. Tee
150) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Unnikatil Fat i Zi/UniKKatiL Fat zi
151) ?l 12&p Era Corrupcted/Era Corrupted Ft. Rebel Unikkatil Loja osht e jona
152) ?l 12&p Rrugaci i Art/Rrugaci I Art ft Unikkatil Malli
153) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil 1 Haver feat. Tribun
154) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Armiqt Suprem Intro
155) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Besnik I Rruges
156) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Bloody Alboz
157) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Burgu sesht per mu
158) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil CausingTrauma
159) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Causing Trauma
160) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil change
161) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Dallash Qergash
162) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Dostat e Vertet
163) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil E premte
164) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Fantazojn
165) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Fjalt E Pavdekshme
166) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Gatshem Per Pasoja
167) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Gjuj
168) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Iliria
169) ?l 12&p Unikkatil/Unikkatil Jeta Sesht Film
170) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Ju ha per sgjalli
171) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatiL KallaShi
172) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Kejt Hajvan
173) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Kosova
174) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Kungjat
175) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Kurgjo Gratis
176) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Kur I Ki Ment Tjeter Kah
177) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Kush Po Don F�rk
178) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Lufta P� Karrika
179) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil MaT Fortit
180) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil MaT Fortit
181) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Metalshuj
182) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Mos shaj mas shpine
183) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil N�tori Trete
184) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Na Thej
185) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil new hit
186) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil N 60rrot t 60somes
187) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil P�ballimi
188) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Pa Meshir
189) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Per mangupa
190) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Per Pare Un Vras
191) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Per vllazni
192) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Prishtine
193) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Pse po fryna
194) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Pse Pom Shtin
195) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Puthma Koqen
196) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Qa Tha
197) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Qendro Not Finished
198) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Qonu Kceni
199) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Raper i Smut
200) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Sa shume Duhena
201) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Shuj
202) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Si Hija
203) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Slujna Lojna
204) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Smun na Nxen Venin
205) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil T 27Qi Nonen Rima
206) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Track 12
207) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Tu Kacafyt Me Jet
208) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil U Bo Jeta Monotone
209) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Ule Kryt
210) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Un e di Kush Jom
211) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Vdekjen E Sfidoj
212) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Vec Edhe Ni Her
213) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil vete besimi
214) ?l 12&p Unikkatil/UniKKatil Vllaznit e Ri

|-2po2 ethe tjera-|
1) 2 po 2/2 po 2 Hip hop shqip 28feat Imortel 29
2) 2 po 2/2 po 2 Jetoj
3) 2 po 2/2 po 2 M�zitsh�
4) 2 po 2/2 po 2 Made In Shqiptari
5) 2 po 2/2 Po 2 Ngreja Kamen
6) 2 po 2/2 Po 2 Qartu
7) 2 po 2/2 po 2 Qielli Im
8) 2 po 2/2 po 2 ft G Soldier Mos Fleni
9) 2 po 2/2 po 2 Nje Engjull
10) 2 po 2/2po2 E Di
11) 2 po 2/2po2 Hip hop shqip 28feat Imortel 29
12) 2 po 2/2po2 Hip Hop Shqip 2
13) 2 po 2/2po2 Hip Hop Therapy feat. Don Pizhi
14) 2 po 2/2po2 Jetoj
15) 2 po 2/2po2 Kujdes P� Djalin T�d
16) 2 po 2/2po2 M�zitsh�
17) 2 po 2/2po2 Made In Shqiptari
18) 2 po 2/2po2 Mir�Se Vjen Haver
19) 2 po 2/2po2 Music 4 My People
20) 2 po 2/2po2 Music 6 My People 28 verzioni eksplicit 29
21) 2 po 2/2po2 Nj�Engjull
22) 2 po 2/2po2 Pas Vdekjes
23) 2 po 2/2po2 Qielli Im
24) 2 po 2/2po2 Qu kceni
25) 2 po 2/2po2 Rrug� e Jet� 01
26) 2 po 2/2po2 Rrug� e Jet� 02
27) 2 po 2/2po2 Shqiptarka jem
28) 2 po 2/2po2 S 60ka p�fundim
29) 2 po 2/2po2 ft G Soldier Mos Fleni
30) Afrimi dhe Dani/Afrimi dhe Dani Po vjen nusja mashalla
31) Afrimi dhe Dani/Afrimi dhe Dani Po vjen qika tuj fluturu
32) Agim Poshka/Agim Poshka Po Te Bej Rixha
33) Alketa/Alketa Po s 60me puthe ti
34) Anila Mimani/Anila Mimani Me inat po shkon
35) Argjend Lloga/Argjend Lloga Po ku je bija ime
36) Big Mama/Big Mama Ti po nguc
37) Bleona Qerreti/Bleona Qereti Po ku je fshehur
38) Bleona Qerreti/Bleona Qerreti Po digjem nga malli
39) Briski/Briski Po vi
40) Bujar Paloja/Bujar Paloja O ku po shkon moj kuqeloshe
41) Bujar Qamili/Bujar Qamili Hej goce cfar po ban
42) Duda/Duda A po cimi
43) Edona Llalloshi/Edona Llalloshi Fjale nuk po gjeje
44) Edona Llalloshi/Edona Llalloshi Fjale nuk po gjeje2006
45) Edona Llalloshi/Edona Llalloshi Kush po te pelqen
46) Edona Llalloshi/Edona Llalloshi Kush po te pelqen2006
47) Edona Llalloshi/Edona Llalloshi Per ty po flas
48) Edona Llalloshi/Edona Llalloshi Per ty po flas2006
49) Eli Fara/Eli Fara Po t�pres
50) Emiljano dhe Grupi/Emiljano dhe Grupi Po s 27ma deshe cunin
51) Erjon Korini/Erjon Korini Me Thuaj Po
52) Ethnically/Ethnically Po vijne krushqit
53) Festim Avdia/Festim Avdia Je e vogel po e bukur
54) Fitnete Rexha/Fitnete Rexha Dil moj qyqe se po vjen behan
55) Fitnete Rexha/Fitnete Rexha Po filloj me tu ankue
56) Forever Friends/Forever friends Koha po vrapon
57) Gerta koci/Gerta Koci Nje her Po nje her Jo
58) Gjyste Vulaj/Gjyste Vulaj Kush po vuan
59) Gjyste Vulaj/Gjyste Vulaj Me tjetrren po ndez zjarrin
60) Gjyste Vulaj/Gjyste Vulaj Nuse sot po shkoj
61) Gjyste Vulaj/Gjyste Vulaj Po lujne Cikat
62) Gjyste Vulaj/Gjyste Vulaj Une qyqek po vallzoj
63) Greta Ko E7i 2007/Greta Koci Nje her po nje her jo
64) Greta Koci 2007/Greta Koci Nje her po nje her jo
65) Hana Band/Hana Band Ti po qan un�po qesh
66) Ingrid Jushi/Ingrid Jushi Po Dhe jo
67) Jr/JR ft Noizy Sonte na po pina
68) Jugu ne kenge/Irma C 27ke moj zocke qe po qan
69) Kaltrina Selimi/Kaltrina Selimi Do te them Po
70) Labi/Labi A po lune me mua ne valle
71) Ledina Celo/Ledina Celo Po vij tek ty
72) Leonora Jakupi/Leonora Jakupi Po vritet pafajesia
73) Luan Rrapushi/Luan Rrapushi Po bej dasem o
74) Mad Lion/Mad Lion Tre Shqiptare Joint Po Pijne
75) Mentor Kurtishi/Mentor kurtishi nese po behesh
76) Merita Halili/Merita Halili kendo moj qyqe se po vjen behari
77) Minatori/Minatori Nuk Po Me Kerset
78) Murat Gjoniku/Murat Gjoniku shume po flasin
79) Nexhmi Mehmeti/Nexhmi Mehmeti Po Te Pres Te Shatervani
80) Pajtim Struga/Pajtim Struga Nga sevdaja fort po qahem
81) Poni/Poni as po as jo
82) Popullore/Popullore Po te pyes
83) Rovena Stefa/Rovena Stefa A po vjen me mue
84) Rozana Radi/Rozana Radi O ku po shkon me ato dimia
85) Rrik Buneci/Rrik Buneci Po te kujtoj dashnin e vjeter
86) Sajmir Misku/Sajmir Misku Po vjen nusja ne banket
87) Selami Kolonja/Selami Kolonja K�ga E Po E7arit
88) Selami Kolonja/Selami Kolonja Po E7ari
89) Sinan Hoxha/Sinan Hoxha Po t�pres akoma
90) Street Brother 27S/Street Brother 27S 26 Vi Po .feat. Big Cima Qilma Deren
91) Teuta Selimi/Teuta Selimi Cka po dojm
92) Tingulli 3/Tingulli 3 Pse Po Thu
93) Tingulli 3/Tingulli 3nt Po shihet ashiqare
94) Top Fest 4/Denada Bare Engjejt po zbresin
95) Unikkatil/Rebel a.k.a Unikkatil Pse po fryna
96) Unikkatil/Rebel a.k.a UniKKatiL feat. 2PO2 26 Imortel Besnik I Rruges
97) Valon Suma/Valon Suma Po te betohem
98) Valton Krasniqi/Valton Krasniqi Po te pres
99) Varrosi/Varrosi Po u tregoj
100) Yjet e muzikes popullore/Gjyste vulaj nuse sot po shkoj
101) Zyber Avdiudo/Zyber Avdiu Bese po ta jap
102) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2po2 prishtinali
103) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2po2 haver
104) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2po2 Shqiptarka jem
105) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2po2 Qu kceni
106) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2po2 Qartu
107) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2po2 Ngreja Kamen
108) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2Po2 ft. Capital T Mesazh pozitiv
109) 002.Muzik Shqip/2 po 2/2 po 2 Jetoj
110) 003.Muzik Anglisht/Eki Nox Qe Qa Po Lypet/07 Qe qa po lypet
111) 002.Muzik Shqip/Top fest 4/Duda Pse po rini me ta
112) 002.Muzik Shqip/Tingulli i 3nt 100 perqind i 3nt/11 PO SHIHET ASHIQARE FEAT.K MASTER&DA GHOST
113) 002.Muzik Shqip/Sinan Vllasaliu Live/Sinan Vllasaliu Dola Jasht po Binte Shi
114) 002.Muzik Shqip/Sinan Hoxha Po Te Pres Akoma/Sinan Hoxha Po Te Pres Akoma
115) 002.Muzik Shqip/Sabri Fejzullahu/Sabri Fejzullahu Po te pres qe 1000 vjet
116) 002.Muzik Shqip/Rebel aka UniKKatiL E premte/Rebel_aka_UniKKatiL_feat._2PO2_dhe_Imortel_ _Besnik_I_Rruges
117) 002.Muzik Shqip/MuzikPaPare Vol.2 Valle/Dani Na po knojna
118) 002.Muzik Shqip/MuzikPaPare Vol.2 Valle/Afrimi dhe Dani Po vjen qika tuj fluturu
119) 002.Muzik Shqip/MuzikPaPare Vol.2 Valle/Afrimi dhe Dani Po vjen nusja mashalla
120) 002.Muzik Shqip/MuzikPaPare Vol.2 Valle/Adnan Isaku Sonte kengen po e knoj
121) 002.Muzik Shqip/MuzikPaPare Vol.2 Valle/193 07 Mentor Kurtishi Po vjen nusja
122) 002.Muzik Shqip/MuzikPaPare Vol.1 Per Me Vujt/ting 3 & 2po2 prisht
123) 002.Muzik Shqip/Mihrije Braha Po te isha uje ne oqean/Mihrije Braha Po te isha uje ne oqean
124) 002.Muzik Shqip/Mahmuti, Remzija, Aferdita Dhe V.Krasniqi/03.Ku po shkojna sonte
125) 002.Muzik Shqip/Mahmuti dhe Remzija/Mahmuti Dhe Remzija Ku Po Shkojna Sonte
126) 002.Muzik Shqip/Kamikaza T [ GG Army ] Pse Cka/05.Kamikaza T Kungja po gjumi
127) 002.Muzik Shqip/Gzim Uka Me pa familjen si po qan/Gzim Uka Me pa familjen si po qan
128) 002.Muzik Shqip/Gili/Gili Pa ty nuk po Bojka
129) 002.Muzik Shqip/Duli Shume Po Vuaj/Duli Shume Po Vuaj
130) 002.Muzik Shqip/Dani, Afrimi/Dani, Afrimi O sa bukur po vallzon rinia
131) 002.Muzik Shqip/Dani Na po knojna/Dani Na po knojna
132) 002.Muzik Shqip/Dani/Dani Na po knojna
133) 002.Muzik Shqip/Da Ghost Po Lkuni Eshna/Da Ghost Po Lkuni Eshna
134) 002.Muzik Shqip/D.u.d.A/Duda Pse po rini me ta11
135) 002.Muzik Shqip/Bujar Qamili/Bujar Qamili Hej Goce cfar po ban
136) 002.Muzik Shqip/Bleona Qereti/Bleona Qereti Po digjem nga malli
137) 002.Muzik Shqip/Bertan Asllani Zemer/Bertan Asllani Po jo
138) 002.Muzik Shqip/Bertan Asllani/Bertan Asllani Po jo
139) 002.Muzik Shqip/Aziz Murati [ Albumi ]/Aziz Murati Po vete daja
140) 002.Muzik Shqip/Agron Tefa/Agron Tefa Pse me mu gjithkush po luan
141) 002.Muzik Shqip/Afrimi Dani/Afrimi dhe Dani Po vjen qika tuj fluturu
142) 002.Muzik Shqip/Afrimi Dani/Afrimi dhe Dani Po vjen nusja mashalla
143) 002.Muzik Shqip/Afrim Muqiqi dhe Ramadan Krasniqi/Afrimi dhe Dani Po vjen qika tuj fluturu
144) 002.Muzik Shqip/Afrim Muqiqi dhe Ramadan Krasniqi/Afrimi dhe Dani Po vjen nusja mashalla
145) 002.Muzik Shqip/Adnan Isaku/Adnan Isaku Sonte Kengen Po E Knoj
146) 002.Muzik Shqip/Afiz Gjeloshi/Afiz Gjeloshi Nene e babe nuk po festojne
147) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] RealTonny Feat The Answer Qka Po Don Diss CyaNide/RealTonny Feat The Answer Qka Po Don Diss CyaNide
148) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Kollazh/04.Po shkon Ritimi sa Shihret
149) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Explode Vullkano Po Vlon/Explode Vullkano Po Vlon
150) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Dj Labi 4 Mixa/DJ_Labi_feat._Besnik__2po2_ _Hala_me_rep_Remix
151) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Capital ft 2po2 Shopping/Caiptal F feat 2po2 Shoping
152) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/14. Buqja Gazi Linda Kur e Pash At Vajz
153) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/13. Buqja Gazi Linda Ku e Begenise
154) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/12. Buqja Gazi Linda Oj Lulije Hanem
155) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/11. Buqja Gazi Linda Mos i kurse Leket
156) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/10. Buqja Gazi Linda Qikat Pedante
157) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/09. Buqja Gazi Linda Qokollada Jeme
158) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/08. Buqja Gazi Linda Zemer
159) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/07. Buqja Gazi Linda Je e Re Jam i Ri
160) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/06. Buqja Gazi Linda Isha Boss Nr1
161) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/05. Buqja Gazi Linda Ose Mu Ose Bjondinen
162) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/04. Buqja Gazi Linda Nkafem Kafe
163) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/03. Buqja Gazi Linda Nkajde Defit
164) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/01. Pot Vjen Era Kredit
165) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/02. Buqja Gazi Linda Shkova Kah Nuk Shkova
166) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Buqja dhe Gazi Po Vjen Era Kredit ALBUM/01. Buqja Gazi Linda Pot Vjen Era Kredit
167) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Armend Gash i Her Po Her Jo/Armend Gash i Her po her jo
168) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Afrim Shyhretja Shkurtja Shqiri Hajde Qiko Hajde/Afrimi Shyhretja Shkurtja Shaqiri Po Mi Dridhe Telat e Zemres
169) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] Afrim Shyhretja Shkurtja Shqiri Hajde Qiko Hajde/Afrimi Shyhretja Shkurtja Shaqiri Kush Po Qet Allti
170) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2008 /[2008] 3 Vellezrit Album/3 Vellezerit Zemren po ma therr
171) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] TORNADOS Album/03.TORNADOS Po Sho
172) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Sala Dhe Ramizja Album Komplet /Sala e Ramizja Po merzitet nana
173) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Rozana Radi/Rozana Radi O ku po shkon me ato dimia
174) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Remi Album/Remi Po Vijne Krushqit
175) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Mera Zymberi Albumi/Mera Zymberi ka ka zoku qe po kan
176) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Mentor Kurtishi/Mentor Kurtishi Po digjem
177) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Mensur Kadriu Album Komplet /Mensur Kadriu Po kendoj per ty
178) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Hysen Ismajli Album/Hysen Ismajli Dasma po shkelqen
179) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Filloreta [ ALBUM ]/Filloreta Po lujn motrat e hallat
180) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Duli Album Komplet /Duli Nuse po shkon
181) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Dredha a.k.a OD 1/Dredha Koha Po E Lyt Te Veten
182) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Double G/Double G Po po
183) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Besjan Gashi Album Komplet /Besjan Gashi Po me pelqen
184) 2008 Ajtene Derguti/Ajtene Derguti Ku po knojna
185) 2008 Kollazh/06 Kollazh2008 Kush po vjen me te
186) 2008 Kollazh/06 Kollazh2008 Kush po vjen me te_old
187) Adelina Ismaili 2004/Adelina Ismaili Po du me u knaqe
188) Adem Ramadani 2004/ADEM R. 02 KUSH PO VJEN ME TEMENA
189) Adem Ramadani 2004/ADEM R. 07 SHUM KUJTIME PO I SHPALOJ
190) Adnan Isaku/Adnan Isaku Sonte kengen po e knoj
191) Aferdita Demaku/Aferdita Demaku Kush po te bahet nuse
192) Agron Tefa/Agron Tefa Pse me mu gjithkush po luan
193) Albana Keci/ALBANA KECI dola jasht po binte shi
194) Alban Syla/Albana Syla As po as jo
195) Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi/Ali Krasniqi 26 Halil Bytyqi Nur po digjem
196) Alketa/Po s 27me puthe ti
197) Alma Velaj/ALMA VELAJ PO PER SE
198) Altin Shira/Altin Shira Po me pikojn lotet
199) Amet Azizi/AMET AZIZI Besen po ta jap
200) Artiola dhe Labi/Artiola dhe Labi Rrak tak tak zemra po me ban
201) Aziz Murati/Aziz Murati Po vjen nusja
202) Bajram Ali Idrizi/BAJRAM ALI IDRIZI SREDH UJ PO MJALT
203) Bajrush Doda/Bajrush Doda N Stamboll po thrret tellali
204) Bajrush Doda/Bajrush Doda Po przihet Perzereni
205) Besjan Gashi/Besjan Gashi Po me pelqen
206) Bexhet Korpuzi/Behxhet Korpuzi Pasi jeta po kalon
207) Bexhet Korpuzi/Bexhet Korpuzi Pasi jeta po kalon
208) Bilbilat/05 Halli po me merr
209) Bilbilat/10 Po na ban havaja vrant
210) Bujar Qamili/Bujar Qamili Hej Goce cfar po ban
211) Dafina Dauti/Dafina Dauti Pse po ik prej meje
212) Dervish Shaqa/Dervish Shaqa Po vet Sulltan Hamiti
213) Dida Cela dhe Kovaci/Dida Cela dhe Kovaci Tash prgjigjen po ta kthej
214) Dj Labi/Dh Labi 2po2 26 Rrufeja feat. Bushido
215) Dj Labi/Dj Labi 26 2po2 26 tingulli 3 27nt prishtinali
216) Dj Labi/Dj Labi 26 2po2 bounce bounce shake shake Remix
217) Dj Labi/Dj Labi 26 Duli Shum po vuaj
218) Dj Labi/Dj Labi 26 Imortel 26 2po2 Shqiptarja Jem
219) Dj Teko/Dj Teko vs. 2po2 Hala me Rap 28Remix 29
220) Duli/Duli Nuse po shkon
221) Emine Hasimi/EMINE HASIMI A PO VJEN ME MUA
222) Erion Korini/Erjon Korini Me thuaj po
223) Fatmir Hoxha/Fatmir Hoxha Sa mire po lun
224) Fidaim Aliu/Fidaim Aliu Po vdes
225) Fidaim Aliu/Fidaim Aliu Vitet po shkojne
226) Filloreta/Filloreta Po lujn motrat e hallat
227) Flora 2C Aadnani 2C Lori 26 Ymeri/Flora 2C Adanani 2C Lori 26 Ymeri Po vjen nusja mashalla
228) Ganja dhe Elmirandi 2006/Ganja dhe Elmirandi Kush ka dal po e luan horen
229) Gazmend Rama/Gazmend Rama Po bejm darsem per lakmi
230) Gjyste Vulaj/Gjyste Vulaj Ti qe tdua po me vret
231) Gjyste Vulaj/Po lujne qikat
232) Greta Koci/Greta Koci Nje her po nje her jo
233) Gzim Ahmetaj/Gzim Ahmetaj Haj medet po ban krejt vendi
234) Gzim Ahmetaj/Gzim Ahmetaj Po jau them dy fjal t vrteta
235) Gzim Ahmetaj/Gzim Ahmetaj Te tan bota po shkrun n gazet
236) Halil Bytyqi dhe Naim Krasniqi/Halil Bytyqi 26 Naim Krasniqi Kalldremit po m shkon si shah
237) Halil Bytyqi dhe Naim Krasniqi/Halil Bytyqi 26 Naim Krasniqi ka po m 27rrin karshi karshi
238) Halil Bytyqi dhe Naim Krasniqi/Halil Bytyqi 26 Naim Krasniqi Ku po shkon moj zan
239) Halil Bytyqi dhe Naim Krasniqi/Halil Bytyqi 26 Naim Krasniqi Tre kafaz po m rrin n der
240) Hysen Ismajli/Hysen Ismajli Dasma po shkelqen
241) Hysen Trubareva/Hysen Trubareva Fjala e fundit ku po shkon ku po me le
242) Is Llapeva e Halil Bytyqi/Halil Bytyqi e Is Llapeva Po kuvenin dy zoj t malit
243) Is Llapeva e Halil Bytyqi/Halil Bytyqi e Is Llapeva Po thrret pasha
244) Kenge Patriotike/Tan Europa po ban seri
245) Labi/Labi Dije mir qka po te them
246) Leke Dedvukaj/09 toka e nnane po me therret
247) Mahmut Ferati dhe Rremzije Osmani/Mahmuti dhe Remzija Ku po shkojna sonte
248) Mahmuti 2C Aferdita 2C Rremzija and V Krasniqi/Mahmuti Remzija Aferdita dhe V Krasniqi Ku po shkojna sonte
249) Mensur Kadriu/Mensur Kadriu Po kendoj per ty
250) Mentor Kurtishi 2007/Mentor Kurtishi Po digjem
251) Mera Zymeri/Mera Zymberi ka ka zoku qe po kan
252) Nora Rugova/Nora Rugova Po me kan zemra
253) Poni/Poni As po as jo
254) Ramize Caka dhe Sala Bekteshi/Ramize dhe Sala Po na vikan krushqit
255) Rasim Sopi/Rasim Sopi Kah po shkon per ty mendoj
256) Rasim Sopi/Rasim Sopi Un me zemer po vajtoj
257) Remi/Remi Po vijne krushqit
258) Resmije Zeqiri/Resmije Zeqiri Darsem te madhe na po bajm
259) Sefe Duraj/inati po me vjen
260) Selajdin Miftari/Selajdin Miftari Po na merr vallja hjeshin
261) Selajdin Miftari/Selajdin Miftari Sot po martohet
262) Shyhrete Behluli/une po rri
263) Top Fest 2007/Duda Pse po rrin me ta
264) Tree Vellezerit/3 Vellezerit Zemren po ma therr
265) Vajzat Nga Kosova/Vajzat nga Kosova Po knojna mdef
266) Vajzat Nga Kosova/Vajzat nga Kosova Po lun shota beni mashalla
267) Valon Suma/Valon Suma Po te betohem
268) Vellezerit Bytyqi/Vllezrit Bytyqi 26 Naim Krasniqi Kalldramit po m shkon si shah
269) Xhezair Elezi/Xhezair Elezi Malli po me mbyt
270) Xhezair Elezi/Xhezair Elezi Po luhet qyqek
271) Xhezair Elezi/Xhezair Elezi Sot po behesh nuse
272) Zyber Avdiu/Zyber Avdiu Kush po lun ne mes
273) Hitet 2008/Afrimi, Shyhretja, Shkurtja dhe Shaqa/Afrimi, Shyhretja, Shkurtja dhe Shaqa Po mi dridhe telat e zemres
274) Hitet 2008/Afrimi, Shyhretja, Shkurtja dhe Shaqa/Afrimi, Shyhretja, Shkurtja dhe Shaqa Kush po qet allti
275) Hitet 2008/Adem Mehmeti Zemra ime po te thret/Adem Mehmeti Zemra ime po te thret
276) Hitet 2008/3 Vellezerit Album 2008/3 Vellezerit Zemren po ma therr
277) Hitet 2008/2 po 2/2PO2 Sonte
278) Hitet 2008/2 po 2/2Po2 Qartu
279) Hitet 2007/Hitet Verore 2007/02 Mihrij Braha Po te isha uje ne oqan
280) Hitet 2007/Nora Istrefi/Nora Istrefi Degjo qka po te them
281) Hitet 2007/Gazmend Rama Sonte vuaje me shpirt 2007/08 Gazmend Rama Po Festojm Pavarsine
282) Hitet 2007/Gazmend Rama Sonte vuaje me shpirt 2007/04 Gazmend Rama Po Bejm Dasem Per Lakmi
283) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Afrim Muqiqi/Afrim Muqiqi per sevda e disponim po ju kendojme der ne a
284) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Aferdita Azizi Labi/Sonte po vallezojne
285) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] Adnan Isaku/Adnan Isaku Sonte kengen po e knoj
286) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2007 / [2007] 2Po2 ft. Capital T/2Po2 ft. Capital T Mesazh pozitiv
287) 002.Muzik Shqip/ Muzikat e Vitit 2005 / [2005] Dani/Dani Po te Pres Perhere
288) 007.Feja Islame/Ilahi Ne qytetin e bekuar/Shiu po troket
289) Hitet 2007/Poni 2007/Poni As po As Jo
290) Hitet 2007/Hysen Trubareva/01 Hysen Trubareva Dallavera shum po bon
291) Hitet 2007/TOP FEST 4/Duda Pse po rini me ta
292) Hitet 2007/Hakky feat Street BrotherS NardiG,Uki Nuk Po Du Pentagram Studio/Hakky feat Street BrotherS (NardiG,Uki) Nuk Po Du Pentagram Studio
293) ./ Muzik Folklorike/Vllezrit Gashi 2007/Vellezrit Gashi A Po Ngoni Ju Shqiptar
294) ./ Muzik Folklorike/Halil Bytyqi e Ise Llapceva Po kuvenin dy zoj te malit/Halil Bytyqi e Ise Llapceva Po kuvenin dy zoj te malit
295) ./ Muzika Shqip/Xheza/Xheza Malli po me Mbyt
296) ./ Muzika Shqip/Xheki 2007/Xheki Po te pres
297) ./ Muzika Shqip/TORNADOS Album 2007/03.TORNADOS Po Sho
298) ./ Muzika Shqip/TBA 2007/Buja Po Doni Fam Ft. Vz & Tribun
299) ./ Muzika Shqip/Sef Duraj Live Durres/Sef Duraj Inati po me vjen LIVE
300) ./ Muzika Shqip/Sef Duraj/Sefe Duraj A po te mer mall
301) ./ Muzika Shqip/Sef Duraj/SEF�DURAJ Eja po te pres
302) ./ Muzika Shqip/Remi/Remi Po Vijne Krushqit
303) ./ Muzika Shqip/Rasim Sopi 2007/Rasim Sopi Un me zemer po vajtoj
304) ./ Muzika Shqip/Rasim Sopi 2007/Rasim Sopi Kah po shkon per ty mendoj
305) ./ Muzika Shqip/RIFAT BERISHA Tinguj Historie/Rifat Berisha 04 Kush po del me Shkel�hqip�n�/a>

Current Poll
 
No polls have been started yet!


Advertisement
 
Lajme/News
 
Stuff
 
In the News
This Day in History
Today's Birthday
Quote of the Day
 


Free web hostingWeb hosting
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
This Great Site was bought to you by Loni