Your Ad Here -lonikiki

   
 
  |-Humor Shqip

2

Gezuar Me Stupcat 2008

2

Gezuar Me Tupan 2008

2

Fati i Zyres 2008

2

Program Festiv Me Zyren 2008

2

Gezuar Me Migjen Bib 2008

2

Oda E Migjes Ram 2008

2

Leci & Cima - Lajmi Nga Gurbeti 2008

2

Lec Katunari Te Cime Kulleri 2008

2

Leci Te Mulla Cime 2008

2

Gezuar Me Qumilin 2008

1

STUPCAT - HUMOR

2

Besim Dina - Jeta Shkakton Vdekjen

2

Sevdail Radogoshi - Sikur Te Isha Femer

2

Show Me Hazbi Therren 2007

2

Humor & Muzik - Gezuar Viti i Pavarsise 2007

2

Humor & Muzik - Gezuar Me Bilbilat 2007

2

Humor & Muzik - Gezar 2007 me Arbonin dhe Lyren

2

Humor & Muzik - Gezuar 2007 me Dea

2

Humor & Muzik - Gezuar 2007 Me Tupan

3

Humor - Gazuz Belagjia

4

Humor - Gezuar Me Zyren

5

Humor - Gezuar Me Daden Puc

6

Humor - Gezuar Me Zyren

7

Humor - Oda me Gra

8

Humor - Urime 8 Marsi Nga Qumili

9

Humor - 8 Marsi me Zyren

10

Humor - Stupcat Gezuar Pavarsia

11

Humor - Labia Show Gezuar 2006

12

Humor - Qesh e Ngjesh

13

Humor - Cima Komandanti

14

Humor - Cima Leci - Boks Karamboll

15

Show Meselation - Ramazani

16

Humor - Shoku Im i Shkolles

17

Humor - Te hongert mortja

18

Humor - Kamber Rahmetlia

19

Humor - Zemer E Vetmuar

20

Humor - Mahmutovit dhe Rexhepovit

21

Humor - Sadri Llapjani

22

Humor I Zgjedhur

23

Humor - Portokallia

24

Humor - Mister X

25

Humor - Nje Buzeqeshje

26

Humor - Berberi

27

Humor - Gjumi i Gjate

28

Video Klipe Humoristike

Current Poll
 
No polls have been started yet!


Advertisement
 
Lajme/News
 
Stuff
 
In the News
This Day in History
Today's Birthday
Quote of the Day
 


Free web hostingWeb hosting
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
This Great Site was bought to you by Loni